läääänge sedan...

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev något här. Känns som om jag har lagt det här med blogg på is.
Jag har suttit här vid sidan flera gånger och tänkt skriva något men det kommer som inte fram något alls. Sen när man inte har datorn framför sig så kommer iallafall jag på hur mycket som helst att skriva men när man kommer hem så är det borta igen. Konstigt!
Men nu tänkte jag iallafall skriva något. Det har ju i helgen varit Stora Stockholm eller som dom nu har döpt arrangemanget till Sthlm hund mässa. Så varför inte skriva om utställningar? Har varit på några nu med Jilla och några där jag bara kollat. Och jag blir lika förundrad varje gång. Vinner inte din hund så är det ofta fel på den hunden som vann. Den var tjock eller hade dipp svans eller något annat som inte var bra. Jag ska inte säga att jag själv inte gör det absolut inte. Men jag kan även titta på min egen hund och se hennes svagheter. Hon är lång i länden, är aningens hastrång, har förstora öron, lite stel i frambenen/armbågarna, har höger fram tass aningens utåt vriden, ögonen är lite för ljusa i solen, mycket löst skinn m.m. Men hon är ändå den snyggaste råttan i mina ögon. Andra kanske tycker hon är för stor men det skiter jag i. Men folk som verkligen inte kan gå tillbaka och se att deras hund också har svagheter, ingen är perfekt. det tycker jag är tråkigt. Nu var jag inte på hund mässan så jag vet inte om det var så det var där nere men i någon ring var det säkert så att "fel hund vann!".
Men visst måste det ha varit rätt hund som vann då domaren satte den hunden högst upp på prispallen?

Jilla

Jaja nu ska jag sluta skriva om sånt som kan reta upp andra. ;)
Det har iallafall snöta här i Örnsköldsvik i tre dagar tror jag eller är det fyra?
Vi har börjat med lite hårdare träning med Jilla, nu när det finns snö som är så mycket skonsammare för hennes leder. Och vi tränar på ett korrekt sätt. Med 10-15 min uppvärmning i koppel (där div behov görs) sen är det en längre plums pass i ca has hög snö (nu är det aningens högre då snön bara öser ner) Hon får även springa utanför "vägen" där snön gick upp till mitten på bogen. Sen har vi 10-15 min ner joggning i koppel. lite stretching och massage när vi kommer hem får hon också.

Älskade Jilla.  Inte utan min pipis...





RSS 2.0