25 Januari 2012 - Lessss

Att en sån liten grej som en enda mening kan göra att en helt okej dag/kväll bara förstörs och humöret är i botten. Läste en sak på facebook faktiskt, ska inte säga vad eftersom personen med stor sannorlikhet läser här... Men det var iallafall om en sak som jag verkligen har sett fram emot att göra och nu läser jag att det inte kommer att bli som jag hade trott. :(
Och att den inte säger det till mig det suger ännu mer...

Idag har iallafall Jilla fått ett träningspass i "djupsnön" måste träna fram lite muskler på bakbenen nu innan utställningen. Tror inte att hon kommer att gå så otroligt bra men man måste ju testa när det är en resspecial så nära. :)
Kom att tänka på en grej efter att jag hade publicerat inlägget igår. Jilla har gått ner 1,5kg på en månad och jag har typ gått upp detsamma. :S Vi går ju på samma promenader...Fan... Jaja jag vet att Jilla springer typ det dubbla eller trippla vad jag går men kan man inte gå ner lite eller iallafall stanna på samma vikt?

Julle blev tre hela månader igår iallafall. Stora killen!
Bilden är från den 13 januari 2012 då Julle var uppe på hundtorpet och busade med rottis valpen Hera


Bilden är tagen av Emelie Eriksson




24 Januari 2012

Känner att det inte händer så otroligt mycket här på bloggen just nu.
Men ska jag vara riktigt ärlig så känns det som att livet står på paus just för tillfället.
Jobbar knappt något eftersom hockeyn börjar lida mot sitt slut så färre hemma matcher. Och inget nytt jobb i sikte fick ett mail om att jag inte fick någon av de tjänster jag sökte till JULA, känns som att man aldrig kommer att få ett jobb då det är så få jobb och så otroligt många som söker...

Jaja sluta klaga och söka vidare!
Jilla tränas och promeneras varje dag. Har på en månad fått ner henne 1,5kg ska försöka få ner henne ett ½ kg till sen får hon ställas på årsmötesutställningen. :) Måste anmäla henne bara! Hade gärna åkt ner på årsmötet som är dagen innan utställningen också men är man fattig så måste man välja vad man ska göra och då får det bli utställningen då mamma ska ner och ställa Julle eller jag ska ställa honom.
Julle ja. Ja han växer så det knakar och väger idag 14,3kg och är 13veckor. Jag har ännu en gång döpt om honom och nu heter han Huligan! :) Tycker det är ganska coolt men jag vet inte vad de andra i familjen tycker om det. ;)

Nu ska vi gå och sova!


17 Januari 2012

Ikväll har pirren och jag varit och tränat med ett otroligt glatt gäng hussar och mattar. Tror att vi var runt 38-40st vovvar. Kul för Lisa att det har blivit så populärt med hennes träningar! Tyvärr så blev inte Jilla så trött son jag hade hoppas på, nu har hon rally med lille Julle! Eller Julle har rally runt Jilla, han biter henne i svansen hon säger ifrån och han springer ut i matrummet runt och under bordet, fram igen in i vardagsrummet runt de bordet och så håller han på! Och varje gång han springer förbi Jilla så försöker han bita henne eller skäller han åt henne...

Ja det är ju tur att han växer upp i en hiskeligt fart! 12veckor har han hunnit bli 13,8kg och vi har haft honom i tre veckor. Han är en i familjen och han lär sig saker varje dag.
Duxen gamla sur gubbe tycker fortfarande att han är en pest och vill inte han någonting att göra med den äckliga saken! Han ligger i sovrummet och myser mest om dagarna.


15 Januari - 2 fast ändå 6 bilder





Några bilder på Jillas två nyaste halsband som jag har köpt av min vän Lisa.
Lisa syr och fixar otroligt mycket inom hund saker. Allt från täcken till halsband och leksaker.
Titta in på hennes hemsida. Lisa och kira: hundtillbehör 


11 Januari - vilket väder

Hur underbart väder ute som helst!
Men Linda är valpvakt. Valpen sover och verkar inte ha planer på att vakna inom närmaste taget. :( När valp vaknat så ska han äta. Sen kan valp endast vara ute i typ 10min innan han fryser om magen och "skräpet" där på magen. Sen fyller N 25 idag så jag måste på stan när någon kommer hem och kan ta hand om valp! ;)


5 Januari 2012 - Tatuerings fillelurar

Sitter här och är sådär jätte tatuering sugen igen. Inte bra! ;)
Älskar tatueringar.
Har en (eller flera men en som jag har råd med) planerad förutom att fylla i de jag redan har. Men jag vet inte riktigt var jag vill att den ska sitta! :(
Det är en text + ett litet hjärta och antingen så vill jag ha den på underarmen eller så vill jag ha den på axeln upp mot halsen. Någon som fattar vad jag menar och kanske kan säga var det blir snyggast?


3 Januari 2012

Dagarna går på det nya året och jag har inte ens skrivit Gott nytt År alla läsare! Satt på nyårskvällen och skulle skriva här men genom mobilen och då ville det inte publiceras. Kan det vara så att många ville skriva ett sista inlägg på 2011?
Jaja jag var iallafall på en trevlig middag på nyårskvällen. 11 st var vi som avnjöt en härlig tre rätters middag. Sedan under kvällen så rullade det in ytterligare några personer men inte alls för många. Eftersom jag var förkyld och hade med stor sanorlikhet feber så blev jag nykter och körde. Ganska skönt men inte att vara förkyld. Runt halv 9 var jag redo att kasta in handduken och åka hem och sova men man kan ju inte lämna dom man lovat att man ska köra hem. För hade jag åkt hem hade jag stängt av telefonen. Så jag stannade och stannade och stannade...
Vid FYRA var jag hemma och fick äntligen krypa ner i sängen!
Sitter nu och filurar på en "års redovisning" men nu är klockan för mycket för det så ni får vänta ett tag till. ;)


RSS 2.0