8 Juni 2011

Varmt, varmt, varmt!
Sa jag att det är varmt? :-P
Solen skiner och det är runt 20 grader i skuggan man nästan smälter bort när man är ute. Hundarna har tagit plats i mamma och Björns sovrum för där är det kallast. Ingen av dem vill direkt gå ut varken att kissa eller på en kortare prommis för att sträcka på benen. Jilla löper dessutom och hon är HEMSK! Att min älskade hund kan vara så billig ibland. Hon är totalt tokig! En promenad som brukar ta mellan 40-45min tar nu runt timmen, för att hon ska kissa, kissa över Duxens kiss och snusa hela jävla vägen. Hon är värre än en han hund tycker jag just nu. Dammsugaren är hennes nya namn... 
Ska åka och vaccinera henne idag eller imorgon om dom tar in en löpande, kåt hund. 

Har även idag mailat till sjukdomsredovisningen och ställt några frågor angående inskickandet av Jillas bibel till Journal. Har tänkt att redovisa hennes sjukdromar länge men har som inte fått fingrarna ur det berömda och fårr det gjort. Men nu så är vi påvägen igen! :) 

Nu ska jag ut i solen och smälta bort lite!


6 Juni 2011

Då har denna långhelgen gått och jag har inte hunnit något alls. Känns det som!
Igår fyllde världens bästa Jilla tre år... Var har åren tagit vägen?
Hon fick ett märgben som hon låg och smaskade på under dagens varmaste timmar. Jag hade så mycket att göra under dagen att jag inte har hunnit ge henne de andra pressenterna, Skäms på mig! Det är iallafall en kampleksak eftersom hon har ätit upp handtaget på den hon fick i julas. Sen ska hon även få en krokodil-tandborste På eftermiddagen skulle mamma och Björn ha främmande så jag fick hjälpa till med massor av saker för att dom skulle hinna klart och då hann jag ju inte göra ett viltspår till Jilla! :(

Älskade gamling   Dum & Dummare   Älskade skruttan

Men idag har vi iallafall gjort första egna viltspåret. Tyvärr så gick vi en lång promenad i det varma vädret innan och Jilla vet ju inte hur man tar det lungt så hon var helt slut innan hon skulle ta spåret så hon fuskade en hel del om man säger som så. Men hon httade klöven tillslut, och det är väl det som de går ut på från början?!

Klöven




 


3 Juni 2011

Då har det gått några dagar sen jag skrev här....Igen!
Men jag fattar inte varför tiden ska gå så förbannat fort för? Man hinner ju inte göra något på veckorna förrens den är slut! (och jag har inget jobb, hur hinner alla med jobb med att göra saker?) Det är fredag idag och jag har inte hunnit ut i spår skogen med Jilla ännu.. Jävla skit! Men hon har i veckan (måndags) börjat att löpa så jag får väl skylla på det (om det är något att skylla på). Funderar iallafall på att köra ett viltspår på Söndag när pluttan blir 3 år. Som en födelsedags pressent. Hon kommer att få andra grejjor också men det blir väl mest saker som jag vill att hon ska ha typ, så jag tror att hon kan uppskatta ett spår.

2008-08-05
 
Imorgon blir det ingenting med Jilla då jag ska på släktträff med N:s familj, känns lite pirrigt. Har nog aldrig träffat någon av människorna så jag vet inte hur jag kommer att tackla det. Nervös är jag! Men N:s mamma och pappa ska ta med N:s lillasysters hund Doris så jag har någon att vara med. :) N:s lillasyster ska inte heller med då hon är och tågluffar runt i europa. Skit unge!!!

Jaja det är lite av det vi gör under dagarna. Med andra ord nästan ingenting alls.  





RSS 2.0