Bilder

Har lite för mig och orkar inte gå den korta biten till sängen ännu så jag slänger in lite bilder sen 6/9. Knäppte lite bilder idag med men har inte hunnit lägga in dem på datorn så dom kommer en annan dag.

Jilla  Vilken attityd! :)   Snygging

Kan inget annat än att ÄLSKA denna varelse!   Always and forever   Jillas älskade 6månaders pressent.


Certifierad fysioterapeut på hund, steg 2

Okej! Nu ska jag försöka skriva hur jag hade det förra veckan. Mycket att skriva om men jag ska iallafall försöka få ihop det.

Klev iallafall på tåget vid 23,00 som förra gången. Hade plats med bord lyxigt tyckte jag. När jag kommer in och hittar min plats så sitter det en kvinna mitt emot mig men inte hade jag något imot det inte jag ska ju ändå bara sova tänkte jag. La mig ner över båda mina säten och somnade. Vaknade någon timme senare och ser att kvinnan är borta men hon har alla sina saker kvar så av har hon inte gått. Kanske på toan! Somande igen och vaknade någon timme senare igen, var kvinnan på sin plats? Svar nej! Hon satt inte på den platsen på hela resan ner till Västerås! Undrar om jag skrämde iväg henne? Var jag så hemsk!?

Kom fram vid 7 och åkte hem till Karra och Ove. La mig och sov tills runt 10, sen satte jag mig och pluggade hela tiden tills Katta kom hem från jobbet vid 16. Jobbigt men jag behövde ju plugga för att få bort nervositeten. Det var riktigt jobbigt ett tag. Tänkte jag på tentan så kände jag tårarna brände bakom ögonlocken. Dagen gick och jag gick och la mig tidigt för trött var jag, man sover inte bra på tåg kan jag lova.

Sen blev det Onsdag och jag skulle ta bussen in till stan. Dagen började inte precis som jag ville, då busskortet som jag hade köpt dagen innan funkade inte!!! Det gjorde ju inte nervositeten bättre om man säger så! Fram kom jag och sen var det tenta. Satte mig ner och såg bara massor av frågor. Men när jag började titta och verkligen läsa frågorna så började jag att fatta mer och mer men inte allt. Skrev på allt jag kom på och lämnade in. Hade en liten känsa i magen att jag kanske kommer att få göra om men det är ju det värsta som kan hända. Göra om och då får man ju klara det! ;) Efter tentan så höll vi mycket på med muskelanatomi. Dagen fortsatte och vips så var det dags att åka hem.

Torsdagen kom och jag upp tidigt som aldrig förr. 06,20 hur kan folk kliva upp den tiden? Jag fattar inte! Vi höll iallafall på med rehabiliterings metoder på rygg, höft och nack problem hos hunden. Mycket att skriva och mycket att stoppa in i huvudet. Det märks att man inte har pluggat på något år. Det där med studieteknik finns nog inte kvar i mitt huvud. Kan säkert slå vad om att det jag har skrivot bara är sånt som man inte behöver veta...

Fredagen kom och vi skulle prata om Rehabilitering och mjukdelsrelaterade problem på armbågar, bog och knä. Samma här mycket att skriva. Så nu är det bara att plugga på detta och få in det i skallen tills nästa tillfälle som kommer att vara i November. Bara två månader! Kommer bli tufft. 

På lördagen gjorde vi inte så mycket åkte in på IKEA och Hälla center för att fördriva tiden lite. På kvällen var vi bjudna på en logfest hos några bekanta till Katta och Ove. Mycket folk och trevligheter. Vi hade med oss Molly (deras barnbarn) så vi kunde inte stanna så jätte länge (Ganska tur då jag höll på somna före Molly :S) När jag gick och la mig kunde jag bara tänka på att -imorgon får jag äntligen träffa min Jilla! Som jag har längtat efter henne.

Söndagen kom och jag satte mig på bussen med Björn och hans fotbolls pojkar, och vi styrde mot Örnsköldsvik! Resan gick bra denna gången, tog en åksjuketablett innan bussen lämnade Västerås så allt gick fint. Varför jag blev så dålig sist var nog för att jag inte hade någon mat med mig på bussen... Dumt av mig då jag vet att jag mår uselt utan mat.

Måste säga att denna resan var mycket jobbigare än den förra var. Då jag visste hur mycket jag skulle sakna Jilla när jag var där. Sist så kände man det inte så mycket men nu. Huvva! Jobbigt att vara utan någon som man är med nästan 24h om dygnet 7dagar i veckan. Och om någon vecka ska jag vara utan henne nästan en vecka igen då jag ska vara på praktig på ReDog... Men då kanske man inte hinner tänka på det så mycket. Och det kommer bara vara mellan söndag eftermiddag - fredag natt. Kommer nog att åka buss hem på fredags natten och landar i Örnsköldsvik 04,40 på lördagsmorgonen! :)


Jilla och jag 5/8 2008





11 September 2010

Sitter här och jag vet att jag borde skriva hur jag hade det förra veckan i Västerås men just nu hinner jag inte. Har precis städat data rummet och måste vidare med snabeldraken in i mitt rum. Frågade Jilla om inte hon kunde städa mitt rum, det är ju faktiskt hennes päls jag ska snabla bort... Hon tittade på mig som att jag var dum i huvet och att hon fattade inte alls vad jag ville.. Tack för den! ;) Kommer ta hela dagen det där rummet. Bombat skit hus är snällt sagt om mitt rum måste jag erkänna... Huvva, måste dra nu! Skiver om Västerås kanske imorgon! Tråk Söndag kan man alltid skriva! För att slippa annat ;)


RSS 2.0