Han med lite choklad på! ;)

Dux

Den här gamla mannen slutar aldrig att förvåna mig.
Sitter här vid datorn bara jag och hundarna hemma. Duxen kommer fram till mig och tittar med sina stora ögon som om han vill något. Jag tar ena handen och börjar stryka honom över ryggen och bröstet. Efter ett tag slutar jag för att kunna skriva, då kommer nosen in under armen som om jag inte alls fick sluta klia. Kliade ett tag till och slutade! Då gick han till andra sidan stolen och satte sig och tittade ut mig igen.
-Vad vill du? :S Vi har ju nyss varit ute och kissat!
Ställer mig lite sakta upp och han lyser upp, säger åt honom att "visa" Då ställer sig gammlingen och tittar på frukt skålen. :) Men dom brukar ju inte få äpple förrän dom har varit ute på kvälls kissen. 
Säger åt honom att gå och lägga sig men bara ett tag senare så står han vid min sida igen. 
- Är du verkligen kissnödig igen?
Han skiner upp igen och viftar på svansen jag säger "visa" igen och han springer före ut i hallen men inte är det dörren han springer till inte. Utan han springer till godis lådan och tittar på den och viftar på svansen! 
Inte kan man säga nej till en sån kille då! 
Så dom fick varsitt litet ben som var slut innan jag han gå från hallen.
Nu ligger dom nöjda...;) 





15 November 2010

Vet inte vad jag ska skriva men, har bara lust att skriva lite.
Har mycket jag skulle vilja skriva om men känner att jag inte riktigt kan skriva om allt då folk kan ta illa upp och jag vill inte att det ska hända...
Känns lite konstigt att inte kunna skriva allt  man tycker och känner men folk ska inte behöva må dåligt över det jag skriver.

Jaja jag ska inte skriva mer om det kan prata med mamma om det imorgon när hon kommer hem från jobbet, så får man ut sakerna och behöver inte tänka mer på det. Idag har vi iallafall inte gjort så jätte mycket varit på en promenad och bara myst med varandra. Jilla har äntligen fått tillbaka sina fiskar.. Dom har ju som sagt bott i ett litet akvarie på golvet i stökrummet sen det stora gick trasigt i våras. Men nu har vi tagit oss i kragen och tapetserat om i vardagsrummet och igår fick dom komma ner i sitt nya/gamla akvarie igen. Till Jillas stora förtjusning! Idag gick hon förbi det och skulle ut till hallen för att säga hejdå till mamma men när hon går förbi akvariet så ser hon hennes favorit fisk (en algätare) som hade satt sig mitt på glaset! Där stod hon bra länge alldeles paralyserad av den. :) Roligt att se tycker jag! Att det är samma fisk som förr som hon fastnar för. :D

Nu ligger hon här i sängen med mig, framför datorn och tittar intressant på vad jag gör.
Hon är så otroligt söt min älskade vovve!

Tycker att ni är lite dåliga på att komentera mina inlägg. Ganska tråkigt att sitta och skriva för "tomma kulisser".

Älskar bilden!!!






snö, snö, SNÖ.

Snön den bara trillar ner från skyn härligt värre, måste jag säga!
Var tidigare idag ute och skottade då fick Jilla vara med och busa med sitt däck. Skulle knäppa ett fint kort på henne somjag tänkte lägga upp på ansiktsboken direkt. Men vad händer när man tar upp mobilen och trycker på kameran? JO mobilen dör som den alltid gör när det är kallt ute. Ingen bra Norrlands telefon man har inte.. :( Så det blev inga bilder men det kanske kommer imorgon om jag inte har något annat för mig.


Certifierad fysioterapeut på hund, steg 3

Så nu ska vi nog hinna med att göra en uppdatering om min vecka i Västerås...
Samma som de senaste gångerna så åkte jag med tåget vid 23 på måndagskvällen, tåget var aningens försenat men vi var framme rätt tid. :) Satt på en plats med bord, när jag kom dit så var det redan två stycken som satt där en äldre kvinna och en man. Kvinnan låg och sov men jag fick lov att väcka henne då hennes väska stod på min plats! :( Var aningens svårt att sova den natten det är inte lätt att sitta och sova men vad gör man? Kom i allafall fram till Västerås ganska trött så jag stupade i säng ett tag, men sen var det plugg som stod på schemat. Pluggade inte lika mycket som förra gången, ville testa om det kanske kunde hjälpa mig med min nervositet att inte plugga så jätte mycket.

Onsdagen kom och jag begav mig mot AROS congresscenter. Var där runt 30 min innan vi började tittade igenom läxan en sista gång och det kändes helt okej! Jag kände mig inte alls så nervös som jag var sist. Tiden gick och vi gjorde tentan... Har inte fått svaret ännu men det känns som det kan ha gått vägen. Jag hoppas på det iallafall! :) Resten av dagen höll vi på med tränings fysiologi, herre min ge så lite man egentligen vet om hur man ska träna sin hund. Hur länge den ska vila efter alla olika sorters träning för att få ut den bästa efftekten av träningen. Riktigt intressant! 

Torsdagen var mycket om hur man använder Water Treadmill, vibrationsplattor och olika behandlings sätt som tex laser, Novafon m.m. Mycket intressant dag det med men man såg på oss alla att det hade varit en jobbig dag innan... Många trötta ögon! Fick skriva mycket så man skulle hänga med ordentligt.

Fredagen skulle vara en praktisk dag på ReDog. Vi samlades på Aros för att sedan åka buss till ReDog. Väl framme så delades gruppen in i fyra grupper där vi fick vara på fyra stationer: Balans, vibrationsplatta, Water treadmill och rörelseanalys - palpation. En dag som gav så otroligt mycket. Iallafall för mig som är av den praktiska typen som måste få klämma och känna för att lära mig.

Jag kan säga att den här resan har varit lite enklare än vad det har varit de senaste. Jag vet inte om det är för att jag åkte hem på fredagen och det var inte så lång tid jag fick vara ifrån Jilla. Måndag kväll till lördag morgon är inte så länge. Men man såg på Jilla att hon blev jätte sur på mig när hon såg väskan packas. Hon ville inte följa med till tåget hon låg platt på golvet och vägrade nästan att kliva upp. Det är jobbigt att se sin bästa vän vara så sur på en. :( Men det var desto roligare att komma hem när hon satt i bilen och överöste mig med pussar. :) Nu är det bara att plugga för att komma ner igen i Mars. Ska kanske ner i års skiftet för en extra kurs men vet inte när.


6 November 2010

Sådärja då var man hemma från Västerås igen då. Måste säga borta bra men hemma bäst! ;)
Hinner inte skriva om veckan just nu ska slänga i mig lite mat och sedan bär det att till jobbet. Känns kul men ändå aningens jobbigt då man har suttit på ett tåg hela natten. Är lite seg i kroppen men det ska vi bota på jobbet. Jilla blev iallafall glad när jag kom hem inatt. ;) Känns bra att hon saknar en så att hon inte byter ut mig och tar mamma som favvo. ;)

Jilla 6månader.





Bilder.

Jilla

      Älskar bilden!!!

Pillis-style     






1 November 2010

Japp nu står väskan packad och klar igen då!
Sista resan ner till Västerås på ett tag står vid dörren. Blir en "kort" resa denna gången kommer hem på Lördags morgonen igen så det känns bra. Inte behöva vara borta från Jilla hur länge som hellst. Jobbigt känns det att lämna henne och alla andra här hemma men jag ska klara det.

På onsdag är det tenta igen och fredagen ska tillbringas på ReDog för inlärning av det praktiska slaget. Mer min stil! Hinner inte skriva så mycket mer just nu. Ska försöka vara lite snabbare på att skirva om veckan sen när jag kommer hem. ;)


RSS 2.0