Min vecka!

Äntligen börjar jag känna mig som mig själv igen!
I tisdags var jag och matte in till de där stället igen. (veterinären) Och inte hade jag fått någon mat innan heller. Snål matten! :(
När vi kom in och hon kom så var jag ju glad som jag alltid är men när jag kom fram så luktade hon jätte konstigt. Hon hade nyss smörjt in händerna med hanssprit?! Vad nu det är. Luktade dåligt iallafall.
Hon pratade med matte hur jag var om mitt kisseri och mina öron. Sedan försvinner om en sväng och kommer tillbaka med en sån där grej som man sätter runt nosen!! Och säger något om att nålen och medlet kan svida. Fick på mig grejen och hon stack mig i frambenet men jag reagerade nästan inte alls. Har ju gjort det här så många gånger!
La mig på golvet och somnade.

När jag vaknade låg jag på bordet med matte sittandes på golvet och pratade med mig! Jag mådde lite konstigt, var trött och ville bara gå och sova! Matte tog mig till bilen och sedan gick hon in igen. Skönt att vara i bilen!
När vi kom hem hörde jag matte prata med mormor och morfar om vad dom hade gjort med mig när jag sov. Dom hade rensat mina öron från massa gojs men att dom inte fick ta upp allt för att jag tydligen betedde mig som att jag var vaken?! Va jag sov ju!!! Så jag ska tydligen tillbaka på onsdag och sövas för att testa en gång till. :/ inte alls okej för mig!
Resten av dagen låg jag bara och sov i mormors säng eller ute på altanen. Matte var och jobbade men jag kände på mig att hon saknade mig jätte mycket! :)
Igår var jag också lite trött och ville inte göra så mycket. Matte jobbade halva dagen så jag fick sova! :)
Gjorde illa min ena tå i måndag (fick ett sår under klon) så jag har jättte ont i den. Men ingen tror mig och säger åt mig att sluta larva mig.
Nu gör set inte lika ont längre och jag är mig själv. Har varit på promenad och ikväll har vi tränat lite lydnad matte och jag! :D

Julle och jag kan vara ganska mysiga med varandra ibland! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1680599/images/2012/pic_503fb9ceddf2b3475f0009af.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1680599/images/2012/pic_503fb9ceddf2b3475f0009af.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1680599/images/2012/pic_503fb9ceddf2b3475f0009af.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1680599/images/2012/pic_503fb9ceddf2b3475f0009af.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1680599/images/2012/pic_503fba02e087c305830008f4.jpg" class="image">


Min dag!

Äntligen har matten släppt tassarna från mobilen så jag kan gå in och skriva något nyttigt! Hon skriver ju bara samma saker hela tiden.
Iallafall så ska jag skriva om min dag igår ja idag med men mest igår. Vaknade och fick frukost! Mums... Men jag fick inte gå ut och kissa!! Va liksom!! Dom kastade in mig i bilden och åkte till ett ställe som jag inte riktigt tycker om. Där skulle jag kissa och mormor sprang bakom mig med en skål! Inte kan man kissa då inte... :/
Jaja jag kissade bara för att och sen fick vi gå in och jag kommer fram till att jag ska till veterinären. Huvva! Less på sånna ställen jag.
In i rummet och sen ska jag upp på bordet. Hon börjar ta mig i öronen som jag har så ont i men hon fick kolla lite iallafall, sen var det nog. Dom pratade lite om mig men då satt jag bara och myste med min matte!
När vi äntligen kom hem så skulle matte börja smörja och stoppa massa skräp i örat. Ursch!!! Vill inte men matte säger att jag måste. och till råga på allt så skulle vi klippa klor igår!! Jäla skit dag det blev av allt.
Idag fick jag ännu mer Mediciner som matte trodde att jag skulle äta upp bara för att hon la den i en bit men ost! Dom sa att jag fått urinvägsinfektion! Och på tisdag ska jag tillbaka till veterinären för att sederas och spola öronen! :( vad är det? Konstigt tycker jag! Jaja det var min dag igår och lite av dagen idag. Nu vill jag bara sova!


Dagens stora fråga!

Dagens stora fråga är:
Ska hon anmälas eller inte?!
 
Ja alltså Jilla och dubbelutställningen i Umeå Nordmaling!
Hinner matten få ner henne så mycket i vikt som hon borde göra? Säger plånboken ja till två utställningar och sedan en till lite längre fram?
Jullen är anmäld och klar.
Vad ska man göra?!
 
 
 
 
 

2012-07-31 En dag jag ALDRIG kommer att glömma!

Någon dag försent tänker jag fira att Jilla har bott hos mig i 4år. Hon kom till mig 31/7 2008. En helt underbar dag för en 19årig brud som jag var då. Efter säkert fyra års tjatande om att jag ville ha en egen hund hade jag äntligen fått som jag ville. Jag fick en egen hund! Kommer nästan inte ihåg något av dagen om jag inte verkligen sitter och spolar tillbaka bandet. Då kan jag få fram några saker.
Jag var så otroligt glad lyrisk.
     
Min älskade lilla tuss med stora öron!
Jag hoppas verkligen att vi kommer att få många många år tillsammans!
Always and forever!
 
 

...

Vet inte vad jag ska säga. Har några inlägg som ska srivas eller som borde varit skrivna redan men jag känner mig som handikappad. Om man kan beskriva det så. Ska nog börja med det jobbiga så får det andra komma någon annan dag.
 
Idag är det en vecka och två dagar sedan två underbara vovvar gick över regnbågsbron. Jag har ännu inte fattat att ni är borta. Underbara vovvar! Allt är så tomt!
Det kom så plötsligt, ena sekunden fanns ni och andra är ni borta!
Vila i frid underbara vovvar.
 
 
 
 

RSS 2.0