2014-05-28

Okej! Jag skulle ju återkomma med mina resultat från "tävligen" igår. Vi kan väl säga som så att det blev inget av det alls... Jag kom upp på klubben och var taggad, Jilla också! Skit kul!!! Men några minuter innan jag skulle anmäla oss så slänger en av "arrangörerna" ur sig en sån urbota dum kommentar så mitt humör (som var för dagen ganska bra) ner på botten. Och tävla med den attityden funkar inte. Jag bestämde mig direkt efter kommentaren att skita i att tävla! Jätte tråkigt för jag tror att vi hade kunna göra mycket bra ifrån oss!! Men men kanske nästa gång. Då är det en annan enhet som håller i tävligen så då kanske man kan slippa dessa idioter som tror att dom kan allt! (När dom egentligen är så okunnig så det skriker om det) Så så var det med det! 


 


2014-05-27

Länge sedan nu!
Jag har ryckt upp mig sedan det förra inlägget och satsar ändå på att öppna ett rehab. När och var det blir får tiden utvisa.
Just nu ser det ut som om Jillas tävlingskarriär aldrig kommer att starta då hennes tå jävlas. Vi ska ikväll i alla fall vara med på Övik bhks "sommarcup" en liten tävling med några moment från lydnads ettan och några från rallylydnaden. Tävlingen hålls en gång i månaden under sommarens klubbkvällar. Hoppas Lillan är på hugget ikväll så man slipper skämmas med en slöfis! ;) Hon ska få ha det skit tråkigt under hela dagen så hon är taggad när vi kommer fram. :D
 
Julle och jag har varit på två utställningar sedan sist ett med skitdåligt resultat. Men det var inte någon hund som gick bra på den utställningen. Ett Good kom vi hem med. :S Tycker inte att Julle är värd ett good faktiskt! Den andra gick bättre Excellent 2:a CK 3:dje bästa hane före en champion kille. Roligt! :)
 
Det händer inte så mycket just nu. Figgar lite på klubbens Mh:n, jobbar, fotar så mycket jag kan och önskar att Jilla kan få vara frisk!
Återkommer med resultaten från tävlingen senare!
 
 
                        
     *Jilla under en grym träning!*                                *En på bullmastiffen Bozz grymt nöjd* 

     *Våran vackra Jullemannen!*
 
 
 

RSS 2.0