30 december 2011

Ja imorgon vi denna tiden börjar man göra sig redo för att fira in 2012. Känns aningens jobbigt att fira nyår i år. Linda har ett tungt och ont huvud, hals som bränner, en nacke som håller på att döda och en näsa som spränger. Ja jag är förkyld! Och känner jag min kropp rätt så kommer jag att vara än värre imorgon. :( Och nu när jag tänker tillbaka så var jag inte mycket piggare förra nyår. Då hade man ju legat i feber sedan julaftons natten! :( Börjar bli en tradition för mig att vara sjuk runt jul och nyår! :'(

Jaja jag ska sluta klaga. Idag var Jilla och jag på promenad med Anna och Bruno the setter! 1 och 1halv timmes skogs promenad med lösa vovvar! Balsam för själen... :D Men tyvärr för Bruno så luktade Jilla fortfarande mycket gott efter löpet. Så Jilla hade fullt upp att hålla honom borta från hennes bak! :/ Måste bada henne så lukten försvinner. Kan ju inte gå med en vovve som luktar så inte. Hatar löp lukten!!! Eller lukten av blod över huvud taget.

Ska sova nu och hoppas på att man inte mår allt för dåligt imorgon!

Always and forever!!! <3


Fy f*n vad jag älskar min Jilla!

Ojojoj min hund alltså!
Tog Jilla och drog ut på en promenad var inte på det allra bästa humöret kan man väl kalla det. Ont i huvudet (som jag förresten har haft varje dag sen kag hade sådär jätte ont) och massor av annat så vi drog på en huvud-rensar-promenad. :)
Gick där och mötte hund på hund och Jilla skötte sig så otroligt bra. Hon till och med gick fot förbi en Golden! :D woow!!! Jag är så stolt över henne och mig. Ni kanske tycker att det är en självklarhet men inte för Jilla. Hon har inte varit jobbig eller så men hon har alltid liksom blivit väldigt stirrig när hon går förbi andra hundar. Och jag tycker som inte om det och nu är vi påväg mot något skit bra!!! :D Även om huvudvärken är kvar så är jag så glad...

Liten Pillis!


27 December - stackars nalle B

Idag har nalle B åkt på sin andra omgång. Jilla fick honom av mig när jag kom hem med henne som liten valp! Hon har älskat hatat och myst med den nallen. Och idag fick Joppe/Julle stackars nalle B. Jilla är inte så happy för nalle B är ju hennes. Men hon klarar det hur bra som helst.

Idag har vi även varit till regina's zoohörna för att väga den lille krabaten. Han vägde 8,6kg stor pojke men lagom ändå. Han äter tyvärr ganska dåligt men vi fick lite tips på regina's så det ska gå bra.


26 December 2011 - Joppe

Idag har mamma och jag varit i Sundsvall och hämtat hem Norrbergsvägens nya huligan. En liten huligan vid namnet Alkett's Just D eller som vi kallar honom Joppe från barnprogrammet Rädda Joppe!
Men när vi kom hem så tyckte mammas sambo att det var ju fjantigt och dåligt. Så han kallar honom för Julle efter någon fotbolls spelare. Så mamma och jag kallar honom Joppe och Björn kallar honom Julle. Stackars valp han måste ju tro att han är scitsofren (stavning?) Ingen aning om vad han kommer att heta tillslut så jag får väl uppdatera er om det!


25 December 2011

Då var julen över eller inte riktigt men nästan.
Julaftonen gick förbi ganska smärt fritt men det är alltid skönt när man kommer hem och får ta på sig mjukiskläder och bara lägga sig i soffan och bara vara. :) Fick även idag av N en OnePice som jag nu struttar runt i. :) Fy F*n vad ful man är i dom men sköna är de. :)
Fick otroligt mycket bra julklappar många visste jag redan om men ändå så blir man så glad av dem. Fick ett par skit snygga Lundhagsbyxor. Happy me! Fick även ett par blåa jeans och nya vinter kängor. :) Mycket saker man ska ha till Jilla men det är ju sånt man vill ha så det är ju hur bra som helst. :) Det enda man saknade var en lokal fullt utrustad för rehabilitering och friskvård för hundar. Fattar inte att tomten inte fick den önskan eller har han glömt den?
Har ikväll suttit lite med Jillas hemsida gå gärna in och Gilla oss. :) www.bjorkelundsjilla.n.nu

Imorgon åker mamma och jag ner till Sundsvall och hämtar hem något skojjigt men mer om det imorgon.


24 December 2011 - julafton

Ja då då har det hunnit bli Julafton. En dag som vi som skilsmässobarn ofta anser som en stressig dag. Även detta året! Nu är man hos farmor där pappa och den familjen är senare mot kvällen hamnar man hos mormor&morfar och till sist så ska man hamna i soffan hemma hos mamma med en glögg i handen. Det är det bästa med denna dagen, när den börjar lida mot sitt slut och man får ta det lite lugnt! Men man kan ju hoppas på att det kommer några braiga julisar, sånna som man har nytta av kanske något man kan ha när man är ute och håller på med Jilla! :)

Men julen är ju till barnen och åt de äldre då dom äntligen får träffa och rå om sin familj. Händer inte så ofta i våran familj... Men jag kanske kommer att ändra min syn på julen när man får egna barn. Om man får egna barn...


18 December 2011 - Siraps-söndag

Dagen började i både mina och Jillas ögon alldeles för tidigt. Behöver inte säga någon tid då vissa av er kanske ramlar av stolen för ni tycker att det är sent. Men men vi drog ut på en promenad med dum och dummare. Måste säga att just nu är Jilla väldigt billig under våra promenader. Har gått och funderat ut en blocket anonns om det blir nödvändigt. Det skulle låta något i stil med. "Löpande Rottweiler tik 3½år säljes till högst (kanske eventuellt till lägst) bjudande. Har i och med löp tappat både hörsel och hjärna. Har endast pojkar i skallen och massor av kola, kottar och fluff i öronen." Något sånt skulle jag skriva. ;)
Nä skämt å sido Jilla skulle aldrig säljas!!!! Hur jobbig hon än kan vara.
Hon är för evigt med mig både på kropp och i hjärtat!

Min tatuering till Jilla

Har idag även varit på julmys med en del hundmänniskor. Tack Lisa för att du gör ett sånt jobb!
Flera av dem satt och pratade om att dom skulle så gärna ha ett sim här i övik och jag blir så sur när jag hör sånt inte för att jag inte vill ha det utan för att jag vet att jag inte har råd att starta upp ett sim just nu. Utbildningen och intresset finns men pengarna tryter. :(
Har iallafall nu sedan jag kommit hem börjat med en affärsplan så den dagen då det kommer upp på tapeten riktigt att jag ska öppna så finns den redan klar! :)

image description




16 December 2011

Dagarna går och inte blir man bättre på att skriva här inte.
Har varit och är ensam hemma med både dum och dummare hela dagen och natten. Vi har det hur mysigt som helst. Herrege jag hade massor av saker som jag skulle göra nu när jag var ensam men jag har varit så lat så jag nästan inte gjort något alls. Bara njutit av att vara själv och slippa alla människor runt en hela tiden. Sånt är så viktigt för mig. Tycker att det är skönt att vara med bara mig. Konstig? Vissa tycker säkert det men jag mår bra av det. Synd att det inte händer så ofta och så kort tid.
På söndag ska jag på jul mys på studiefrämjandet, med Lisa och gänget. Lite glögg och pepparkakor och massor av hund prat. Undra om man kanske kan marknadsföra sig själv då lite. ;)

Igår var jag hundvakt åt en av mammas kompisars hundar och när jag var ute med dem så kommer jag till en backe så tänker jag att "jag kommer att ramla" och ja vad händer när jag precis tänkt tanken? Jo Linda druttar på arslet en riktig praktvurpa. Landade och tog emot mig med vänster arm och idag kan jag knappt använda den. Känns ungefär som när jag var liten och ramlade ner från ett träd och fick en spricka i armen men så farligt är det inte. Musklerna har bara fått sig en smäll. Det var aningens svårt att köra bil idag när man ska svänga i kraftiga kurvor och behövde ta i med armen.

Nu ska jag gå och ta fram något ben till vovvsen och kanske lite glass till mig! Ha en bra fredagskväll...

     

     
Bilden ovan Jillas öga idag!                                                                
Min lilla tvättbjörn                                                            
     

  






RSS 2.0