18 Februari 2012

Åååå jag hittade en så otroligt bra hemsida där man kunde beställa egna skal till telefonen och till massa andra saker också.. Ååå så bra den var så jäkla bra... Måste bara beställa ett därifrån, men då kommer man ju då till det stora problemet. Vad ska man ta för bild? Jo det blir ju en bild på Jilla men vilken av alla man har? Iallafall så kan ni komma till sidan via denna länken 

Ja vad händer här då? Mer än att jag har blivit helt lyrisk i denna hemsidan?
Inte så mycket måste jag tyvärr erkänna. Jag går mina promenader med Jilla (har fått ner henne till 42,7kg ganska bra) Vi tränar lite och sen tar Julle ganska mycket av ens tid. Men det är ju så. jobba har jag också gjort idag faktiskt duktiga Linda *klappa på axeln* kunde ha suttit i våran stuga i Åre i helgen men jag var ännu en gång duktig och stannade hemma och jobbade. :)

 


9 Februari 2012 - ...

Tredje försöket ikväll för att försöka skriva ett inlägg men det blir aldrig bra. Börjar hjärnan somna?
Händer inte så mycket här hemma, Jilla tränas och mår fint. Julle växer sig större och starkare blir finare och finare för var dag som går. Duxen blir äldre och äldre, envisare och envisare! Jag blir mer och mer frustrerad att man inte får ett jobb eller pengar till att starta upp sin egen grej!
Mamma undrade tidigare ikväll om jag önskade mig något från USA i födelsedags present! (morbrors sambo(?) arbetar som flygvärdinna och ska dit över till helgen) När jag sa till mamma att jag ville ha en Water Tread mill så skrattade hon bara åt mig. :( fatta inte det jag, varför ska det vara så svårt att skaffa! :P
Men det jag mest av allt önskar är en hel lokal med all utrustning man kan behöva för rehabilitering och friskvård...Drömma får man väl göra!? ;)
Men om det finns någon rik snäll själ där ute så vet du vad jag vill ha! (tomten är tydligen inte så rik)

Nu är det dags att sova Pirren ligger redan ihop rullad till en boll och har dragit sov sucken så nu ska vi sova gott!


RSS 2.0