Vårat år!

Vi hade ju bestämt oss!
I år skulle bli vårat år. Vi skulle äntra lydnadsplanen jag och Jilla. Men tyvärr har jag lagt de tankarna åt sidan. Jillas kropp kommer nog inte att klara av det. När fler och fler åkommor poppar upp! Hon kan alla momenten i lydnads ettan men jag vågar inte. Vi tränar vidare och har det roligt ihop!
 
   
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: MLI & Olga

Nu hittade jag länken din, den syntes inte via mobilen så fick kolla på datorn.
Ska läsa mer på din sida när jag slutat jobbet, nu kollade jag snabbt på rasten bara. Riktigt skoj att du lämnade en kommentar. Hoppas Jilla mår bättre och fått och får ett värdigt liv som de förtjänar! Må gott! (kikar in senare igen!)

Svar: Det kanske var jag som gjorde fel när jag skrev till dig. Ja jag kände att nu får jag skriva en kommentar, kan ju inte bara läsa utan att lämna avtryck! ;) Såg nu att du gått några kurser på fysioterapiskolan, ska gå en kur för dom i februari. Är dom bra? Var balansbollsinstruktör en bra kurs? Funderar att anmäla mig dit också. Vi kommer in till er igen! :)
Linda

2013-12-28 @ 13:14:19
URL: http://rackarunge.bloggplatsen.se
Postat av: MLI och Olga

Ja jag gick Friskvårdsinstruktör via Hundsteg sen balansbollsinstruktör via fysioterapeutskolan blir de nog.
Friskvården är klart värd att gå, man får lära sig bra saker. Mycket har varit givande inför Olgas rehab och man får ett annat tänk! Trodde ja kunde mycket innan men de var så värt!
Balansboll var roligt och nyttigt också, var bara en dag. Men du har nytta av balansbolls på olika saker så kan man den så kan du träna en hel del på de olika bollarna! :)
Antingen bli instruktör själv eller gå en sådan kurs att bara få lära sig mera :).

Jätteglad att du lämnade en kråka i boken. Alltid kul. Ser att andra är inne men sällan kommentarer ;)...

2013-12-29 @ 22:55:58
URL: http://www.rackarunge.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0